Fiziomedika Niš

Kiropraktičar u Nišu: Vaš partner ka boljem zdravlju

U današnjem svetu koji obiluje stresom i brzim tempom života, treba znati koji nam kiropraktičar u Niši može pomoći. Mnogi se suočavaju sa raznim zdravstvenim izazovima, uključujući bolove u leđima, glavobolje, i druge probleme vezane za kičmu i zglobove. U potrazi za prirodnim i efikasnim metodama lečenja, sve više ljudi okreće se kiropraktici. Usleg velike potražnje terapije, objasnićemo Vam ulogu i važnost kiropraktičara u Nišu i kako Vam mogu pomoći da povratite svoje zdravlje i vitalnost.

Kiropraktika u Nišu: Šta treba da znate

Kiropraktika je oblast alternativne medicine koja se fokusira na dijagnostiku, lečenje i prevenciju poremećaja vezanih za kičmu i nervni sistem. U Fiziomedici u Nišu, kiropraktičari pružaju širok spektar usluga koje ciljaju na poboljšanje opšteg zdravlja i olakšavanje simptoma kao što su bol u leđima, vratu, glavobolje i druge muskuloskeletne tegobe.

Prednosti kiropraktičarskog tretmana

Kiropraktičarski tretmani se fokusiraju na pronalaženje i korekciju subluksacija ili dislokacija kičmenih pršljenova koje mogu pritiskati nervne puteve i izazivati različite simptome. Ovo omogućava bolju funkciju nervnog sistema, smanjenje bola i poboljšanje pokretljivosti.

Kako odabrati pravog kiropraktičara u Nišu

Kada tražite kiropraktičara u Nišu, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora kao što su iskustvo, obrazovanje, licence i reputacija. Takođe je korisno proveriti ocene i iskustva drugih pacijenata kako biste dobili bolji uvid u kvalitet usluga. Kod nas to čini naš tim lekara:

  • Magistar med. sci. dr Milan Manojlović – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
  • Dr Andraš Mađar – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
  • Primarijus dr Tomislava Petrušić – specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
  • Primarijus dr Vlado Skakić – specijalista reumatolog – consultant
  • Doktor Nikola Vukašinović – specijalista neurolog – konsultant

U Nišu, kiropraktičari u ordinaciji Fiziomedika su posvećeni Vašem zdravlju i dobrobiti. Kombinujući stručnost, iskustvo i posvećenost, naš tim će Vam pružiti personalizovanu i efikasnu negu kako biste se oslobodili bola i povratili svoju optimalnu funkciju. Kontaktirajte nas danas i krenite putem ka boljem zdravlju i vitalnosti.

Email adresa:

office@fiziomedika.rs


Kontakt telefon:

063 351 310
018 350 3100

Lokacija:

Dobrile Trajković 11,
18000 Niš,
Republika Srbija

Radno vreme:

Pon - Pet: 09:00 - 21:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Ne radimo