Fiziomedika Niš

Novi tretmani i usluge u ponudi:
Otkrijte šta Vam donosimo!

Drago nam je da vas obavestimo o najnovijim dodacima našem spektru usluga. U Fiziomedici uvek radimo na tome da vam pružimo najbolju moguću negu, i ovi novi tretmani su savršen dodatak našoj paleti usluga.

Nove Usluge:

Lokalna infiltracija leka
pod kontrolom UZ (sa ampulama)

Ova inovativna metoda omogućava precizno usmeravanje leka tamo gde je potrebno uz pomoć ultrazvučne kontrole. To znači da ćete dobiti efikasnije i tačnije tretmane.

Gunaforeza 2

Gunaforeza 2 je napredna terapija koja kombinuje akupunkturu sa niskofrekventnim elektromagnetnim talasima. Ova tehnika se koristi za rešavanje različitih problema, uključujući bolove i upale.

Gunaforeza 3

Gunaforeza 3 je nivo više u ovom tretmanu. Koristi se za dublje i složenije terapeutske potrebe. Ova terapija može da pomogne kod problema sa mišićima, ligamentima i zglobovima.

Oksigenoterapija paket (10 tretmana)

Oksigenoterapija je efikasan način da poboljšate svoje zdravlje i vitalnost. Naš paket od 10 tretmana vam omogućava da doživite sve prednosti ove terapije po povoljnoj ceni.

U Fiziomedici smo posvećeni vašem pokretu i zdravlju i s ponosom predstavljamo nove usluge. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da zakazete tretman, slobodno nas kontaktirajte.

Email adresa:

office@fiziomedika.rs


Kontakt telefon:

063 351 310
018 350 3100

Lokacija:

Dobrile Trajković 11,
18000 Niš,
Republika Srbija

Radno vreme:

Pon - Pet: 09:00 - 21:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Ne radimo